VALMONT EXTRA PAKKET

Een luxe verwennerij is dit pakket met EXTRA verzorgingsproducten. Gun het jezelf! Het zijn producten van Valmont waar je misschien zelf niet zo snel aan denkt om ze te bestellen.

Inhoud:

  • Prime Body 24 Hour crème
  • Eye Instant Stress Relieving mask Oog patches
  • Gratis toilettas
  • Duidelijke handleiding

De lichaamshuid zit normaal onder onze kleding, maar  heeft net zo veel verzorging nodig als onze gezichtshuid. Valmont heeft daarom naast de 24 Hour crème voor het gezicht ook deze 24 Hour crème voor het lichaam. Een EXTRA krachtige verzorging voor jouw lichaamshuid. DNA en RNA stimuleren de celdeling van de huid, geven een betere structuur en hydrateren. De werking van dit product houdt 24 uur aan.

Prime Body 24 Hour crème is na een paar keer gebruiken al zichtbaar én voelbaar aan de lichaamshuid. Dit product laat een aangenaam verzorgd gevoel achter op je huid zonder vet te zijn. De huid is glad en zacht.

Voor een EXTRA boost van je ooghuid gebruik je de oogpatches Eye Instant Stress Relieving mask. Dit zijn kant en klare oogpatches waarmee de ooghuid een Hyaluronzuur en voedingsstoffen booster krijgt. De ooghuid wordt glad en stevig. Deze zijn voor éénmalig gebruik, maar kunnen wel boven én onder op de ogen gebruikt worden.

Alle producten kunnen ook apart besteld worden, en zijn ook te koop in de winkel in Tilburg.

normaal €136,-  nu € 114,95

THUISHUIDPAKKET.NL

is een onderdeel van Sparrenheuvel instituut voor Huidverzorging

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips en nieuws, en mooie aanbiedingen.

Aanmelden
Contact