OOG PAKKET

Voor een stralende blik en een stevige, gladde ooghuid hebben we een prachtig pakket samengesteld. Hiermee heb je een dagelijkse intensieve verzorging voor je ooghuid, inclusief een wekelijkse extra!

Inhoud:

  • Masque Froid Contour des Yeux 95
  • Hydra Lift Yeux 100
  • Essence 007
  • Gouden Mille Oogpatches (gift)
  • Heldere handleiding

Intensieve dagelijkse verzorging voor je ooghuid met wekelijks iets extra’s én ‘super’ oogpatches.

Om de ooghuid intensief te verzorgen gebruik je twee keer per dag oogbooster Essence 007, dit is een kuur met hyaluronzuur om het vochtgehalte van de ooghuid te herstellen. Hierdoor kan de dagelijkse oogcrème Hydra Lift Yeux 100 beter worden opgenomen en zijn liftende werking vervullen.

Eén of twee keer per week kun je de huid een oogmasker geven door Masque Froid Contour des Yeux 95 dun op de ooghuid aan te brengen en 10-15 minuten te laten zitten. Dit masker maakt de ooghuid extra glad met vochtingrediënten, voor een frisse blik!

Als ‘super’ booster kun je de Gouden Mille Oogpatches gebruiken. Dit zijn oogpatches voor éénmalig gebruik, doordrenkt met verstevigende werkstoffen uit de Mille-lijn van Maria Galland. Gebruik ze eerst aan de onderkant van de ogen 10 minuten en klap ze daarna omhoog om 10 minuten op de bovenoogleden te leggen. En zie het resultaat, een extra stevige ooghuid!

In ieder pakket zit een heldere handleiding met extra tips voor gebruik.

Alle producten kunnen ook apart besteld worden, en zijn ook te koop in de winkel in Tilburg.

Pakketprijs normaal € 143,-  nu € 119,- 

THUISHUIDPAKKET.NL

is een onderdeel van Sparrenheuvel instituut voor Huidverzorging

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips en nieuws, en mooie aanbiedingen.

Aanmelden
Contact