MASKER PAKKET 1

Dit heerlijke Maria Galland pakket zuivert, hydrateert en verfrist de huid. Een compleet pakket met alles wat jij nodig hebt om jezelf thuis een mooie behandeling te geven. Inclusief een gratis Masque Froid Contour des Yeux 95 !

Inhoud:

  • Masque Souple 2
  • Masque Froid Hydratant 92
  • Masque Froid Contour des Yeux 95 (gift)
  • Haarband
  • 2 sponsjes
  • Applicatiekwast
  • Duidelijke handleiding

Het pakket bestaat uit twee gezichtsmaskers én een gratis oogmasker.

Het eerste masker, Masque Souple 2 is gemaakt om de huid te zuiveren, het opnamevermogen én de doorbloeding van de huid te activeren. Dit masker is tevens te gebruiken als dagelijkse ochtendreiniging en duurt maar 3 minuten. Hierdoor wordt je dagcrème en alles wat je daarna opbrengt beter opgenomen. Dus ook het tweede masker uit dit pakket wat jij daarna aanbrengt.

Het tweede masker, Masque Froid Hydratant 92 herstelt het vochtgehalte van de huid, waarbij je een heerlijke frisse geur en uitstraling ervaart. Laat dit masker 10-15 minuten inwerken. Je hebt met deze twee maskers in 15 minuten een stralende huid.

De gratis gift Masque Froid Contour des Yeux 95 is een oogmasker wat tegelijk met het gezichtsmasker aangebracht kan worden. Dit speciale oogmasker herstelt de vochtbalans van de ooghuid en geeft een gladde en frisse uitstraling.

TIP : leg het Masque Froid Contour des Yeux 95 in de koelkast vóór gebruik, dat herstelt een vermoeide ooghuid heel snel.

In ieder pakket zit een heldere handleiding met extra tips voor thuis.

Alle producten kunnen ook apart besteld worden, en zijn ook te koop in de winkel in Tilburg.

Pakketprijs normaal € 135,-  nu € 99,- 

THUISHUIDPAKKET.NL

is een onderdeel van Sparrenheuvel instituut voor Huidverzorging

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips en nieuws, en mooie aanbiedingen.

Aanmelden
Contact