HAND EN VOET pakket

Voor zachte handen en voeten én verzorgde nagels. In deze tijd hebben jouw handen en nagels te lijden door het vele wassen. Maar jouw voeten hebben de hele winter in schoenen doorgebracht. Dit pakket voor handen én voeten is ideaal voor jou.

VALMONT EXTRA pakket

Een luxe verwennerij is dit pakket met EXTRA verzorgingsproducten. Gun het jezelf! Het zijn producten van Valmont waar je misschien zelf niet zo snel aan denkt om ze te bestellen.

VALMONT REINIGING pakket

Een schone gezichtshuid is het belangrijkste binnen jouw totale verzorgingsritueel. Als een huid niet schoon is zal deze geen verzorgingsproducten opnemen.

MAKE-UP pakket

De prachtige make-up van Maria Galand verrast dit voorjaar met prachtige kleurcombinaties. Een feest om te zien én te gebruiken!

HYDRATATIE pakket

Dé vochtbooster voor jouw gezichtshuid. Compleet pakket met peeling, detox en hydratatie. Hiermee komt jouw huid helemaal tot leven.

MASKER pakket 1

Dit heerlijke Maria Galland pakket zuivert, hydrateert en verfrist de huid. Een compleet pakket met alles wat jij nodig hebt om jezelf thuis een mooie behandeling te geven. Inclusief een gratis Masque Froid Contour des Yeux 95 !

MASKER pakket 2

Een heerlijk Maria Galland pakket voor een gevoede gezichtshuid en gehydrateerde ooghuid. Met gratis Doux Gommant Visage 41 en comfortabel slaapmasker.

mini pakket

Dit heerlijke Maria Galland pakket reinigt, zuivert, scrubt en hydrateert de huid. Een compleet pakket met alles wat jij nodig hebt om jouw huid zelf thuis een mooie behandeling te geven. Inclusief gratis sponsjes en Demaquilant Yeux 65A !

LIFT pakket

Reinigingsproducten én liftende, verstevigende verzorgingsproducten voor een gladde, gehydrateerde huid. Heerlijk!

OOG pakket

Voor een stralende blik en een stevige, gladde ooghuid hebben we een prachtig pakket samengesteld. Hiermee heb je een dagelijkse intensieve verzorging voor je ooghuid, inclusief een wekelijkse extra!

LICHAAMS pakket

Een fijne Scrub en Butter voor een gevoede en zachte lichaamshuid. Inclusief een frisse Bodylotion gratis. Heerlijk om te hebben én om te geven!

LENTE pakket

Geur in huis én op jouw huid, dat is het mooie concept van Scrub & Rub. Met een Roomspray, een fijne Douchefoam en een gratis Miniparfum. Heerlijk voor de lente!

THUISHUIDPAKKET.NL

is een onderdeel van Sparrenheuvel instituut voor Huidverzorging

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang handige tips en nieuws, en mooie aanbiedingen.

Aanmelden
Contact